Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Decret 137/2008, de 8 de juliol
2009
Català
I Hostaleria
TemaForma abreujada
CodiDescripció
IHostaleria
TemaNota explicativa

Aquesta secció comprèn:
- La provisió d'allotjament, mitjançant pagament, per a estades curtes a turistes i viatgers, així com l'oferta completa de menjars i begudes aptes per al consum immediat. La quantitat i el tipus de serveis complementaris que agrupa aquesta secció pot ser molt variable.

Aquesta secció no comprèn:
- La provisió d'allotjament, mitjançant pagament, per a estades llargues, com a residència principal (vegeu L).
- La preparació d'aliments o begudes no aptes per al consum immediat venuda mitjançant canals de distribució independents, és a dir, mitjançant activitats de comerç al detall o a l'engròs (vegeu C).

TemaDescendents
CodiDescripció
Tema55Serveis d'allotjament
Tema56Serveis de menjar i begudes
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
TemaH--HOTELERIA
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-CNAE-2009 (es)
Codi CNAE-2009 (es)Partició (*)Descripció
TemaI--Hostelería
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-NACE-REV.2 (en)
Codi NACE-REV.2 (en)Partició (*)Descripció
TemaI--Accommodation and food service activities
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-2009 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.