Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Instituto Nacional de Estadística
Espanya
Real Decreto 330/2003 de 14 de marzo
2003
Espanyol
15120 Sacrificio y conservación de volatería
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Esta subclase comprende:
*el sacrificio de aves
*la preparación de carne de aves
*la producción de carne fresca, refrigerada o congelada de aves en porciones individuales
*la extracción de grasas comestibles de aves Esta subclase comprende también:
*el sacrificio de conejos y similares
*la preparación de carne de conejo y similares Esta subclase no comprende:
*el envasado de carne de aves de corral por cuenta propia para el comercio al por mayor (véase 51.323)
*el envasado de carne de aves de corral por cuenta de terceros (véase 74.820)
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CNAE-93 REV.1 (es)-CNAE-93 (es)
Codi CNAE-93 (es)Partició (*)Descripció
Tema15120--Sacrificio y conservación de volatería
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-93 REV.1 (es)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema15121--Sacrifici d'aviram i conills
Tema15122--Especejament d'aviram i conills
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat

Aquesta classificació no disposa de formes agregades.