Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Instituto Nacional de Estadística
Espanya
Real Decreto 330/2003 de 14 de marzo
2003
Espanyol
15620 Fabricación de almidones y productos amiláceos
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Esta subclase comprende:
*la elaboración de almidones y féculas de arroz, patata, maíz, etc.
*la elaboración de glucosa, jarabe de glucosa, maltosa, etc.
*la elaboración de gluten
*la elaboración de tapioca
*el triturado de maíz húmedo
*la elaboración de aceite de maíz Esta subclase no comprende:
*la elaboración de lactosa (véase 15.511)
*la producción de azúcar de caña o remolacha azucarera (véase 15.830)
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CNAE-93 REV.1 (es)-CNAE-93 (es)
Codi CNAE-93 (es)Partició (*)Descripció
Tema15620--Fabricación de almidones y productos amiláceos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-93 REV.1 (es)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema15620--Fabricació de midons i productes amilacis
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat

Aquesta classificació no disposa de formes agregades.