Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Instituto Nacional de Estadística
Espanya
Real Decreto 330/2003 de 14 de marzo
2003
Espanyol
15870 Elaboración de especias, salsas y condimentos
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Esta subclase comprende:
*la elaboración de especias, salsas y condimentos:
*la elaboración de mayonesa
*la elaboración de salsa de tomate y otras salsas líquidas o en polvo
*la elaboración de harina de mostaza y mostaza preparada
*la elaboración de vinagre vínico y no vínico Esta subclase no comprende:
*el cultivo de especias (véase 01.134)
*la elaboración de sal fina (véase 14.40)
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CNAE-93 REV.1 (es)-CNAE-93 (es)
Codi CNAE-93 (es)Partició (*)Descripció
Tema15870--Elaboración de especias, salsas y condimentos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-93 REV.1 (es)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema15871--Elaboració de vinagres, salses i condiments mixtos
Tema15872--Elaboració d'espècies
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat

Aquesta classificació no disposa de formes agregades.