Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Ordre ECF/217/2004, de 15 de juny
2004
Català
01121 Conreu d'hortalisses
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquesta subclasse comprèn:
- El conreu d'hortalisses i llegums que es consumeixen verds: tomàquets, pebrots, melons, síndries, cebes, cols, enciams, cogombres, pastanagues, mongetes tendres, faves, pèsols, créixens, blat de moro dolç, carbassó, albergínies, porros.
- El conreu de plantes de condiment: tàperes, bitxo per a pebre vermell, fonoll, julivert, cerfull, estragó, marduix conreat, llorer, etc.
- El conreu de bolets i xampinyons.
- La recol·lecció de bolets i tòfones silvestres.
Aquesta subclasse comprèn també:
- El conreu de plantes hortícoles en planters.
Aquesta subclasse no comprèn:
- El conreu de patates (vegeu 01.110).
- El conreu de bleda-rave sucrera (vegeu 01.110).
- El conreu de llavors i fruits oleaginosos (vegeu 01.110).
- El conreu d'arrels i tubercles rics en midó o inulina (vegeu 01.110).
- El conreu de cotó i altres materials tèxtils d'origen vegetal (vegeu 01.110).
- El conreu d'espècies (vegeu 01.134).
- La recol·lecció de baia i fruita seca silvestre (vegeu 01.134).
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema01121--Conreu d'hortalisses
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CNAE-93 REV.1 (es)
Codi CNAE-93 REV.1 (es)Partició (*)Descripció
Tema01121--Cultivo de hortalizas
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-93 REV.1 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.