Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Ordre ECF/217/2004, de 15 de juny
2004
Català
15131 Elaboració de productes carnis
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquesta subclasse comprèn:
- L'elaboració de productes carnis crus (excepte carn picada), cuits, assaonats, conserves, salaons i similars.
- L'elaboració de carn picada i els seus preparats (mandonguilles, hamburgueses, brotxetes i similars).
- L'elaboració d'altres subproductes carnis derivats (tripes, llardons, cotnes de porc i similars).
- L'elaboració de productes carnis en carnisseries salsitxeries.
- L'elaboració de productes carnis en carnisseries xarcuteries.
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema15130P3Fabricació de productes carnis
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CNAE-93 REV.1 (es)
Codi CNAE-93 REV.1 (es)Partició (*)Descripció
Tema15130P3Fabricación de productos cárnicos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-93 REV.1 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.