CCAE-93 REV.1 (ca) Classificació catalana d'activitats econòmiques
![]() |
![]() | Organisme responsable Àmbit d'aplicació Referència normativa Any d'entrada en vigor Idioma | ![]() | Institut d'Estadística de Catalunya Catalunya Ordre ECF/217/2004, de 15 de juny 2004 Català |
![]() |
![]() | 15842 Fabricació de productes de confiteria |
![]() | ![]() Aquest codi no té forma abreujada. |
![]() |
![]() | ![]() Aquesta subclasse comprèn: - L'elaboració de productes de confiteria: dolços, torró, massapà, etc. - L'elaboració de xiclets. - La conservació en sucre de fruites, fruita seca, escorça de fruites i altres parts de plantes (setinades, gebrades, etc.). Aquesta subclasse comprèn també: - Les preparacions en forma de pastilles o caramels contra la tos, sense fins terapèutics. |
![]() |
![]() | ![]() Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() | ![]() Aquest codi no té forma agregada. Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells. |
![]() |