Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Ordre ECF/217/2004, de 15 de juny
2004
Català
15860 Elaboració de cafè, te i infusions
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquesta subclasse comprèn:
- El descafeïnament i la torrefacció del cafè.
- La producció de productes del cafè:
*L'elaboració de cafè mòlt.
*L'elaboració de cafè soluble.
*L'elaboració d'extrets i concentrats de cafè.
- L'elaboració de succedanis de cafè.
- La mescla de te i d'herba mate.
- L'envasament de te, inclòs l'empaquetatge per compte propi en bossetes.
Aquesta subclasse comprèn també:
- L'elaboració d'altres infusions (menta, berbena, camamilla, etc.).
Aquesta subclasse no comprèn:
- L'elaboració de te a les plantacions de te (vegeu 01.134).
- L'elaboració de medicaments presentats en infusions (vegeu 24.421).
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema15860--Elaboració de cafè, te i infusions
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CNAE-93 REV.1 (es)
Codi CNAE-93 REV.1 (es)Partició (*)Descripció
Tema15860--Elaboración de café, té e infusiones
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-93 REV.1 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.