1587 — Elaboració d'espècies, salses i condiments
Aquesta classe comprèn:
- L'elaboració d'espècies, salses i condiments:
- L'elaboració de maionesa.
- L'elaboració de salsa de tomàquet i altres salses líquides o en pols.
- L'elaboració de farina de mostassa i mostassa preparada.
- L'elaboració de vinagre vínic i no vínic.
Aquesta classe no comprèn:
- El conreu d'espècies (vegeu 01.134).
- L'elaboració de sal fina (vegeu 14.40).
Codi | Descripció |
---|---|
15871 | Elaboració de vinagres, salses i condiments mixtos |
15872 | Elaboració d'espècies |
Codi | Descripció |
---|---|
1587 | Elaboració d'espècies, salses i condiments |
Codi | Descripció |
---|---|
1587 | Elaboración de especias, salsas y condimentos |
Codi | Descripció |
---|---|
1587 | Elaboració d'espècies, salses i condiments |
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1084 | Elaboració d'espècies, salses i condiments | 2 |