Els tècnics superiors en dietètica elaboren dietes adaptades a persones o a col·lectius, per mitjà d'anàlisis dels seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals.
Entre les seves tasques s'inclou:
- Elaborar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius, segons les seves necessitats nutricionals.
- Elaborar i supervisar dietes adaptades a pacients i col·lectius, segons la seva patologia específica.
- Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per determinar-ne la qualitat higiènica i dietètica.
- Supervisar la conservació, la manipulació i la transformació dels aliments de consum humà.
- Promoure la salut de les persones i de la comunitat a través de l'educació alimentària, mitjançant activitats de promoció i educació per a la salut.
Exemples d'ocupacions incloses en aquest grup primari:
- Tècnics superiors en dietètica
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Proposta d'etiqueta curta
Tècnics superiors dietètica
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
3131 | Professionals de la dietètica i la nutrició | 2 |
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
3259 | Altres professionals de nivell mitjà de la salut ncaa | 2 |
Codi | Descripció |
---|---|
3323 | Técnicos superiores en dietética |
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
3259 | Health associate professionals not elsewhere classified | 2 |