Saltar al contingut principal

1620 — Gerents d'empreses de restauració sense assalariats

    Els gerents d'empreses de restauració sense assalariats planifiquen, dirigeixen i coordinen les activitats de l'empresa.

    Entre les seves tasques s'inclou:

    • Planificar i dirigir la política de l'empresa.
    • Elaborar els pressupostos.
    • Negociar amb els proveïdors, els clients i altres organitzacions.
    • Efectuar contractes amb altres empreses o amb treballadors autònoms per exercir les tasques pròpies de l'empresa.
    • Exercir tasques afins.

    Exemples d'ocupacions incloses en aquest grup primari:

    • Gerent de bar sense assalariats
    • Gerent de restaurant sense assalariats

    Ocupacions afins no incloses en aquest grup primari:

    • Director de departament d'operacions d'empreses de restauració (1125)

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Gerents empresa restauració sense assalariats

    Correspondència amb CCO-2011 (ca)
    Codi Descripció Particions
    5000 Cambrers i cuiners propietaris 2