Saltar al contingut principal

Sucre, cacau, xocolata i productes de confiteria

Sucre, cacau, xocolata i productes de confiteria. Catalunya. 2024 Valor i quantitat de la producció venuda (per codi PRODCOM)
Nom del producte Codi ascendent Quantitat Unitat Milers €
Sucre de canya o bleda-rave sense refinar i sacarosa químicament pura en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir 108111 .. z ..
Sucre de canya o bleda-rave refinat, en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir 108112 .. z ..
Pasta de cacau, excepte amb sucre o un altre edulcorant 108211 13.100 tones 105.947
Mantega, greix i oli de cacau 108212 16.831 tones 198.437
Cacau en pols, sense sucre ni altres edulcorants 108213 74.828 tones 264.868
Cacau en pols, amb sucre i altres edulcorants 108214 23.297 tones 147.762
Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), a granel 108221 65.266 tones 210.706
Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), excepte a granel  108222 19.543 tones 170.889
Articles de confiteria que no contenen cacau, inclosa la xocolata blanca 108223 98.349 tones 421.933
Subproductes del cacau (clofolla, pellofa, germen de cacau, tortós residuals i similars) 108230 .. z ..
Total venda de productes de la branca 1.531.364
Font: Idescat, a partir de l'Enquesta industrial de productes de l'INE.
Àmbit sectorial: Aquesta branca inclou les classes 1081 i 1082 de la CCAE-2009.
Podeu consultar la llista PRODCOM-EIP de cada any a classificacions estadístiques de productes.
Nota: Els resultats del darrer any publicat (2024) són provisionals.
(z) Dada no procedent.
(..) Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible.

Resultats de tots els productes investigats (en Excel)