Saltar al contingut principal

Sucre, cacau, xocolata i productes de confiteria

Sucre, cacau, xocolata i productes de confiteria. Catalunya. 2024 Valor i quantitat de la producció venuda (per codi PRODCOM)
Nom del producte Codi Quantitat Unitat Milers € ascendent
Pasta de cacau, excepte amb sucre o un altre edulcorant 108211 13.100 tones 105.947
Cacau en pols, amb sucre i altres edulcorants 108214 23.297 tones 147.762
Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), excepte a granel  108222 19.543 tones 170.889
Mantega, greix i oli de cacau 108212 16.831 tones 198.437
Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), a granel 108221 65.266 tones 210.706
Cacau en pols, sense sucre ni altres edulcorants 108213 74.828 tones 264.868
Articles de confiteria que no contenen cacau, inclosa la xocolata blanca 108223 98.349 tones 421.933
Sucre de canya o bleda-rave sense refinar i sacarosa químicament pura en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir 108111 .. z ..
Sucre de canya o bleda-rave refinat, en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir 108112 .. z ..
Subproductes del cacau (clofolla, pellofa, germen de cacau, tortós residuals i similars) 108230 .. z ..
Total venda de productes de la branca 1.531.364
Font: Idescat, a partir de l'Enquesta industrial de productes de l'INE.
Àmbit sectorial: Aquesta branca inclou les classes 1081 i 1082 de la CCAE-2009.
Podeu consultar la llista PRODCOM-EIP de cada any a classificacions estadístiques de productes.
Nota: Els resultats del darrer any publicat (2024) són provisionals.
(z) Dada no procedent.
(..) Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible.

Resultats de tots els productes investigats (en Excel)