Saltar al contingut principal
Sucre, cacau, xocolata i productes de confiteria
Sucre, cacau, xocolata i productes de confiteria. Catalunya. 2024
Valor i quantitat de la producció venuda (per codi PRODCOM)
| Nom del producte |
Codi  |
Quantitat |
Unitat |
Milers €  |
| Pasta de cacau, excepte amb sucre o un altre edulcorant |
108211 |
13.100 |
tones |
105.947 |
| Cacau en pols, amb sucre i altres edulcorants |
108214 |
23.297 |
tones |
147.762 |
| Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), excepte a granel |
108222 |
19.543 |
tones |
170.889 |
| Mantega, greix i oli de cacau |
108212 |
16.831 |
tones |
198.437 |
| Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), a granel |
108221 |
65.266 |
tones |
210.706 |
| Cacau en pols, sense sucre ni altres edulcorants |
108213 |
74.828 |
tones |
264.868 |
| Articles de confiteria que no contenen cacau, inclosa la xocolata blanca |
108223 |
98.349 |
tones |
421.933 |
| Sucre de canya o bleda-rave sense refinar i sacarosa químicament pura en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir |
108111 |
.. |
z |
.. |
| Sucre de canya o bleda-rave refinat, en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir |
108112 |
.. |
z |
.. |
| Subproductes del cacau (clofolla, pellofa, germen de cacau, tortós residuals i similars) |
108230 |
.. |
z |
.. |
| Total venda de productes de la branca |
|
|
|
1.531.364 |
| Font: Idescat, a partir de l'Enquesta industrial de productes de l'INE. |
| Àmbit sectorial: Aquesta branca inclou les classes 1081 i 1082 de la CCAE-2009. |
| Podeu consultar la llista PRODCOM-EIP de cada any a classificacions estadístiques de productes. |
| Nota: Els resultats del darrer any publicat (2024) són provisionals. |
| (z) Dada no procedent. |
| (..) Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible. |
Resultats de tots els productes investigats (en Excel)