Saltar al contingut principal

Sucre, cacau, xocolata i productes de confiteria

Sucre, cacau, xocolata i productes de confiteria. Catalunya. 2021 Valor i quantitat de la producció venuda (per codi PRODCOM)
Nom del producte Codi Quantitat Unitat Milers € descendent
Articles de confiteria que no contenen cacau, inclosa la xocolata blanca 108223 83.163 tones 280.465
Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), a granel 108221 111.497 tones 242.828
Cacau en pols, sense sucre ni altres edulcorants 108213 69.152 tones 151.893
Cacau en pols, amb sucre i altres edulcorants 108214 25.907 tones 137.917
Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), excepte a granel  108222 12.805 tones 118.611
Pasta de cacau, excepte amb sucre o un altre edulcorant 108211 11.390 tones 37.728
Sucre de canya o bleda-rave sense refinar i sacarosa químicament pura en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir 108111 .. z ..
Sucre de canya o bleda-rave refinat, en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir 108112 .. z ..
Mantega, greix i oli de cacau 108212 .. z ..
Fruites, escorces de fruites, fruita de clofolla i altres parts de plantes confitades amb sucre (en almívar, setinades, gebrades) 108224 .. z ..
Subproductes del cacau (clofolla, pellofa, germen de cacau, tortós residuals i similars) 108230 .. z ..
Total venda de productes de la branca 1.029.548
Font: Idescat, a partir de l'Enquesta industrial de productes de l'INE.
Àmbit sectorial: Aquesta branca inclou les classes 1081 i 1082 de la CCAE-2009.
Podeu consultar la llista PRODCOM-EIP de cada any a classificacions estadístiques de productes.
(z) Dada no procedent.
(..) Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible.

Resultats de tots els productes investigats (en Excel)