Saltar al contingut principal

Conveni 008/2023

ADDENDA DE PRÒRROGA DEL CONVENI PER A L'INGRÉS DE L'INSTITUT D'ESTADÍSTICA DE CATALUNYA A LA SOCIETAT CATALANA D'ESTADÍSTICA

REUNITS

D'una banda, la senyora Isabel Serra Mochales, presidenta de la Societat Catalana d'Estadística (en endavant SCE), amb domicili al carrer Pau Gargallo, 5, 08028 Barcelona, amb CIF G-65426843, inscrita al Registre d'Associacions de la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya per resolució de 7 d'abril de 2010, que actua en nom, representació i interès d'aquesta entitat, segons Acord de nomenament adoptat per l'Assemblea General el dia 15 de desembre de 2022.

D'una l'altra, el senyor Xavier Cuadras Morató, director de l'Institut d'Estadística de Catalunya (en endavant Idescat), que actua en nom, representació i interès d'aquest organisme, segons nomenament publicat per Decret 120/2019, de 28 de maig, i en virtut de les facultats que li són atorgades per l'article 7 del Decret 24/2014, de 25 de febrer, d'organització i funcionament de l'Institut d'Estadística de Catalunya.

MANIFESTEN

  1. Que en data 11 de desembre de 2019 ambdues parts van signar el Conveni per a l'ingrés de l'Idescat a la SCE on s'hi determinen els drets i les obligacions de l'Idescat en la seva condició de soci institucional de la SCE, així com la quota anual.
  2. El conveni esmentat establia en la seva clàusula sisena una durada de quatre anys, prorrogable per mutu acord de les parts per un període màxim de quatre anys més.
  3. Ambdues parts consideren que ha estat molt beneficiosa la incorporació de l'Idescat com a soci institucional de la SCE i expressen la conveniència de prorrogar la vigència de l'esmentat conveni a fi de donar continuïtat a tot allò acordat.

Les parts es reconeixen mútuament capacitat suficient per subscriure aquesta addenda al conveni signat en data 11 de desembre de 2019, i per això acorden les següents:

CLÀUSULES

Primera

Les parts acorden prorrogar el conveni per un període d'un any més, a comptar des de la signatura d'aquesta addenda.

Segona

Aquesta addenda forma part integrant del conveni a la qual està vinculada.

I, en prova de conformitat, ambdues parts signen aquesta addenda.

La presidenta de la Societat Catalana d'Estadística
Isabel Serra Mochales
El director de l'Institut d'Estadística de Catalunya
Xavier Cuadras Morató