Saltar al contingut principal

Convocatòria del XXI Concurs Student d'Estadística Aplicada (UAB-Idescat)

S'ha convocat la vint-i-unena edició del Concurs Student d'Estadística Aplicada, concurs que organitza anualment el Servei d'Estadística de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la col·laboració de l'Idescat i que es destina a potenciar l'interès i l'esperit de recerca entre els universitaris de l'Estat espanyol en l'àmbit de l'estadística.

Aquest concurs constitueix la principal actuació de foment a la recerca adreçada als futurs professionals o usuaris de l'estadística pública, juntament amb el concurs Planter de Sondeigs i Experiments per als ensenyaments de secundària, que enguany ha celebrat la seva catorzena edició.

El concurs compta amb tres premis: Premi Idescat al millor treball de màster, Premi SEA - Anna Espinal al millor treball de grau i Premi Almirall al millor treball de bioestadística. Els guanyadors també tindran, durant un any, la quota de soci de la Societat Catalana d'Estadística gratuïta. La data límit per enviar els treballs és el 24 de setembre del 2023. El lliurament de premis estarà emmarcat dins del Dia de l'Estadística a Catalunya (octubre 2023, data provisional).