4239 — Elaboració d'altres productes alimentaris NCAA
Elaboració de productes alimentaris no classificats en els subgrups anteriors del grup "Elaboració de productes alimentaris diversos" (423), com ara la fabricació de llevats de panificació, fabricació i recollida de gel, dessecació i separació de la clara i el rovell de l'ou; preparació d'ou en pols; fabricació de gelats i sorbets que no continguin llet; preparació de plats precuinats preparats (no conservats), elaboració de patates fregides, rosetes i similars, preparació de productes en pols per a flams, gelats, dolços de cuina, etc.
No s'hi inclou la fabricació de gel sec (253.1), la de gelats i sorbets que continguin llet (414.4), els plats preparats conservats en envasos hermètics esterilitzats (413.2, 415 o 416), ni la del llevat de cervesa ( 427).
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Codi | Descripció |
---|---|
4213 | Preparació de gelats per al consum |
4234 | Fabricació de gel |
4236 | Fabricació de dolços de cuina |
4238 | Fabricació d'altres productes alimentaris |
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
202 | Fabricació de productes lactis | 6 |
209 | Indústries alimentàries diverses | 9 |
399 | Indústries fabrils ncaa | 10 |