15620 — Fabricació de midons i productes amilacis
Aquesta subclasse comprèn:
- L'elaboració de midons i fècules d'arròs, patata, blat de moro, etc.
- L'elaboració de glucosa, xarop de glucosa, maltosa, etc.
- L'elaboració de gluten.
- L'elaboració de tapioca.
- La trituració de blat de moro humit.
- L'elaboració d'oli de blat de moro.
Aquesta subclasse no comprèn:
- L'elaboració de lactosa (vegeu 15.511).
- La producció de sucre de canya o bleda-rave sucrera (vegeu 15.830).
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
4121 | Extracció d'olis de llavors oleaginoses i pinyolada d'oliva | 3 |
4182 | Fabricació de productes amilacis |
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1*4182 | Fabricació de productes amilacis | 1 |
Codi | Descripció |
---|---|
15620 | Fabricació de midons i productes amilacis |