Saltar al contingut principal

Com es veurà el giny a la vostra pàgina

carregant

Seleccioneu la informació que voleu representar

Adapteu l'aparença del giny a les vostres necessitats

Color del text
 
 
Marc
Copieu i enganxeu aquest codi a la vostra pàgina ↓

Condicions d'ús

  1. Us comprometeu a no modificar el contingut del giny i a no eliminar el text "Giny facilitat per Idescat", conservant la icona de l'Idescat així com els seus vincles. Enteneu i accepteu que l'Idescat té el dret de modificar aquest peu. L'Idescat també es reserva el dret d'adaptar el contingut del giny per millorar-ne la funcionalitat, conservant aproximadament les dimensions del conjunt.
  2. Els ginys de l'Institut d'Estadística de Catalunya estan subjectes a la política de privadesa de l'Idescat, que es reserva el dret de registrar l'adreça de la pàgina que els té incorporats.
  3. L'Idescat pot canviar discrecionalment els processos tècnics per construir els seus ginys, així com cancel·lar en qualsevol moment el servei.
  4. La inclusió d'un giny de l'Idescat no suposa cap tipus de suport, relació o afiliació entre el lloc web que l'ha inclòs i l'Idescat. No esteu autoritzat a mostrar el giny de manera que se suggereixi aquest suport, relació o afiliació.
  5. La cessió, utilització o explotació del giny hauran de complir les estipulacions contingudes en la legislació vigent i sempre es vincularan a usos legítims.
  6. En cas de vulnerar aquestes condicions, l'Idescat es reserva el dret de desactivar el giny del vostre lloc web. Així mateix, també sereu responsables dels danys que pugui suposar l'explotació indeguda d'aquesta informació.
  7. L'Idescat es reserva el dret de modificar discrecionalment aquestes condicions en qualsevol moment, així com de finalitzar aquesta relació i cancel·lar-ne l'ús, i declina qualsevol garantia expressa o implícita relacionada amb els seus ginys.

Un giny (en anglès, widget) és una petita aplicació que pot ser incrustada, per exemple, en una pàgina web.

El giny d'Indicadors municipals permet incorporar a qualsevol pàgina web informació actualitzada per l'Idescat, simplement copiant un parell de línies de codi.

També hi ha disponible una interfície de programació d'aplicacions (API), que ofereix mètodes perquè els programes de tercers puguin obtenir la informació d'El municipi en xifres i integrar-la en altres serveis.

Vegeu també