Saltar al contingut principal

ESTADÍSTICA D'EQUIPAMENTS CULTURALS

Codi: 10 23 01 PAAE: 2015 Tipus d'actuació: nova

Ressenya: Obtenció de l'estadística a partir de la informació de caràcter administratiu disponible al Departament. Aquesta informació és validada i informatitzada per tal de fer-ne el tractament estadístic.

Activitat que desenvolupa del PEC 2011-2014

Objectiu: Educació, cultura i lleure

Nom: ESTADÍSTICA DELS EQUIPAMENTS I EMPRESES CULTURALS

Finalitat: Coneixement del nombre i la localització dels equipaments i les empreses culturals i de comunicació a Catalunya.

Organismes responsables: Departament de Cultura

Organismes col·laboradors: —

Origen de la informació:

Informant inicial: empresa

Tècnica de recollida de les dades primàries: transcripció de document administratiu, transcripció de document estadístic

Periodicitat: anual

Variables principals a investigar: nom, tipus, subtipus, dades de contacte, municipi, titularitat, gestió, estat de l'equipament, any de construcció, any d'inauguració, any de reforma, superfície total, aforament, barreres arquitectòniques i codis UTM

Organismes difusors: Departament de Cultura

Mitjà principal de difusió: Internet

Nivell de desagregació territorial: municipal

Referència temporal dels resultats: 2014

Disponibilitat dels resultats sintètics: Juliol del 2015

Cost directe estimat: 8.000 €

Adreça escurçada: https://idescat.cat/paae/2015/102301

Compliment

Grau de compliment: L'actuació estadística s'ha dut a terme.

Informació disponible i referència temporal de les dades:

El cercador d'equipaments és una eina, dins del Pla d'equipaments, que permet a l'usuari accedir als equipaments segons el seu nom, tipus, província, comarca i municipi on es troben.

Els usuaris poden obtenir informació de les següents tipologies d'equipaments: arxius, biblioteques, museus i col·leccions, centres culturals i ateneus, espais d'arts visuals, espais escènics i musicals, cinemes i altres espais aptes per a ús cultural.

Les dades bàsiques de cada equipament que consten en el cercador són: adreça de l'equipament, titularitat, correu electrònic, pàgina web i any de construcció. Així com, l'any de la darrera actualització de les dades.

Referència temporal de les dades: 2014

Desagregació territorial: municipal

Resultats publicats:

Cercador d'equipaments culturals de Catalunya

Cercador d'equipaments culturals d'Atenció Ciutadana

Observacions:

Aquesta és l'eina de gestió del Departament de Cultura que agrupa totes les dades dels equipaments culturals dels diferents àmbits. La informació del cens d'equipaments es genera a partir de dades que aporten els ajuntaments sobre els equipaments culturals. L'aplicació és oberta de forma permanent per tal que es pugui actualitzar.

Per conèixer el significat d'aquests camps, consulteu l'apartat Continguts de la fitxa descriptiva de l'actuació estadística.