Saltar al contingut principal

ELABORACIÓ I SEGUIMENT DE PROGRAMES ANUALS D'ACTUACIÓ ESTADÍSTICA

Codi: 22 01 01 PAAE: 2011 Tipus d'actuació: consolidada

Ressenya: Elaboració de la proposta de Programa anual d'actuació estadística per a l'any 2012 mitjançant el suport tècnic, la recollida sistemàtica, l'anàlisi i l'estandardització de les propostes d'actuacions estadístiques previstes pels organismes integrats en el sistema estadístic català. També inclou el seguiment tècnic de les actuacions programades l'any 2011, així com l'informe sobre el nivell d'acompliment de les actuacions estadístiques programades l'any 2010. L'actuació inclou també l'informe preceptiu a càrrec de l'Idescat sobre el grau d'acompliment de les activitats establertes en el Pla estadístic de Catalunya 2006-2009 que s'adreça al Parlament de Catalunya, d'acord amb la normativa vigent.

Activitat que desenvolupa del PEC 2011-2014

Objectiu: Metodologia i normalització estadístiques

Nom: DIRECTRIUS DE COORDINACIÓ I HOMOLOGACIÓ TÈCNICA

Finalitat: Garantir la correcció tècnica de l'estadística oficial catalana d'acord amb la legislació estadística vigent i el Codi de bones pràctiques de les estadístiques europees.

Organismes responsables: Institut d'Estadística de Catalunya

Organismes col·laboradors: —

Origen de la informació: —

Informant inicial: —

Tècnica de recollida de les dades primàries: —

Periodicitat: contínua

Variables principals a investigar: —

Organismes difusors: —

Mitjà principal de difusió: —

Nivell de desagregació territorial: —

Referència temporal dels resultats: —

Disponibilitat dels resultats sintètics: —

Cost directe estimat: 214.400 €

Adreça escurçada: https://idescat.cat/paae/2011/220101

Compliment

Grau de compliment: L'actuació estadística s'ha dut a terme.

Informació disponible i referència temporal de les dades:

Al llarg de l'any 2011, l'Idescat ha mantingut els contactes institucionals necessaris per tal d'elaborar la proposta de programa estadístic corresponent a l'any 2012, així com per tal de dur a terme els informes preceptius de seguiment del Programa anual del 2010 i l'informe d'execució del Pla estadístic anterior 2006-2010 i donar-ne compte al Parlament.

Resultats publicats:

Decret 422/2011, de 27 de desembre, pel qual s'aprova el Programa anual d'actuació estadística per a l'any 2012 (publicat i Internet)

Informe sobre l'avaluació i justificació del grau d'acompliment del Pla estadístic de Catalunya 2006-2010 (multicopiat)

Informe sobre l'acompliment de les actuacions estadístiques corresponents al Programa anual d'actuació estadística per al 2010 (multicopiat i CD)

Observacions:

L'Informe sobre l'avaluació i justificació del grau d'acompliment del Pla estadístic de Catalunya 2006-2010, així com l'Informe sobre l'acompliment de les activitats estadístiques corresponents al Programa anual d'actuació estadística 2010, poden consultar-se a la biblioteca de l'Institut d'Estadística de Catalunya.

Per conèixer el significat d'aquests camps, consulteu l'apartat Continguts de la fitxa descriptiva de l'actuació estadística.