Saltar al contingut principal

Marc Input-Output de Catalunya

Codi: 02 01 02PAAE: 2022Tipus: consolidada

Àmbit: 02. EconomiaSubàmbit: 02 01. Comptes econòmics

Organismes responsables: Institut d'Estadística de Catalunya

Organismes col·laboradors: Departament d'Economia i Hisenda, Departament d'Empresa i Treball, Departament de Territori, Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Institut Nacional d'Estadística

Cost directe estimat: 66.000 €

Ressenya: Realització dels treballs preparatoris dels procediments de recollida d'informació del MIOC 2021 i previsió per elaborar una nova enquesta 2022-2023.

Fases del procés estadístic: especificació de necessitats, disseny, construcció, recollida.

Informant: Administració pública, empresa pública

Unitat d'informació: —

Tècnica de recollida de dades de l'operació de camp pròpia: enquesta via web

Origen de la informació i arxius i registres que es preveu utilitzar:

Variables principals: per branques d'activitat es proporciona informació sobre: valor de la producció, consum intermedi, valor afegit, remuneració d'assalariats, excedent d'explotació, impostos nets sobre producció i productes, llocs de treball totals i assalariats i llocs de treball equivalents a temps complet totals i assalariats. Per productes es proporciona: valor de la producció, importacions, marges comercials i de transport, impostos nets sobre productes, consum intermedi, consum de les llars, consum de les administracions públiques i entitats no lucratives, formació bruta de capital i exportacions.

Desagregació territorial dels resultats: Catalunya

Període de referència: 2021 (projecte metodològic per elaborar la Revisió estadística 2024, segons el calendari establert per Eurostat)

Periodicitat: decennal

Calendari de disponibilitat dels resultats sintètics: desembre del 2024

Canal de difusió:

Adreça escurçada: https://idescat.cat/paae/2022/020102

Compliment

Grau de compliment : L'actuació s'ha dut a terme.

Informació disponible:

Publicació del Marc input-output de Catalunya 2016 (MIOC 2016) que inclou les taules d'origen i destinació. Aquesta actuació estadística proporciona informació detallada per 64 branques d'activitat. El procés d'estimació segueix la metodologia de la Revisió estadística 2019. S'ha completat, també, el projecte metodològic per tal d'elaborar la revisió del Marc input-output 2021 (MIOC 2021) en el context de la Revisió estadística 2024 impulsada per Eurostat i que afecta les oficines d'estadística de la Unió Europea.

Referència temporal de les dades: 2021 (projecte metodològic per elaborar la Revisió estadística 2024, segons el calendari establert per Eurostat)

Desagregació territorial de les dades publicades: Catalunya

Resultats publicats:

Marc Input-Output de Catalunya

Per conèixer el significat d'aquests camps, consulteu l'apartat Continguts de la fitxa descriptiva de l'actuació estadística.

Calendari de difusió de resultats 2022