Saltar al contingut principal

Treball de camp 2022

L'Idescat agraeix a les persones enquestades el seu interès a l'hora d'emplenar l'Enquesta de condicions de vida.

La recollida per Internet es fa a través del Portal IRIA que l'Idescat comparteix amb l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Quan hi accediu, el programa informàtic us demanarà que us identifiqueu amb el número d'ordre i la contrasenya que us hem enviat per correu postal. (Recordeu que sempre teniu l'opció d'escollir l'idioma en què voleu fer l'enquesta.)

En cas que necessiteu ajuda per emplenar aquest qüestionari podeu trucar al 900 907 567.

Un cop hàgiu començat a contestar, si ho creieu necessari, podeu sortir de l'aplicació i tornar-hi quan us convingui utilitzant el mateix número d'ordre i contrasenya. El que ja hàgiu contestat haurà quedat gravat i podreu reprendre el qüestionari just en el punt on hàgiu quedat l'última vegada.

Recordeu que el termini per contestar l'enquesta és de 10 dies a partir de la data de recepció de la carta en la qual us comunicàvem que la vostra llar havia estat seleccionada aleatòriament per respondre l'enquesta.

A causa de la situació econòmica i sanitària actual entenem que respondre enquestes no està dins les vostres prioritats. Per això, apreciem encara més la vostra col·laboració, que és imprescindible per conèixer les condicions de vida de la població catalana.

Aquesta enquesta té caràcter europeu. Si ho desitgeu, podeu consultar informació detallada de l'operació estadística en les altres opcions que trobareu en el requadre de la dreta.