|
a) Cerca per codi TARIC
b) Cerca per a un terme
c) Navegar per la jerarquia TARIC
04 | | Llet i productes lactis; ous d'ocells; mel natural, i productes comestibles d'origen animal ncaa | 0406 | | Formatges i mató | 040690 | | Formatges, excepte formatge fresc sense madurar, formatge rallat o en pols, formatge fos i formatge blau i altres formatges que presenten moradures obtingudes amb la utilització de Penicillium rocafort | 04069001 | | Formatges destinats a una transformació, excepte formatge fresc sense madurar, formatge rallat o en pols, formatge fos i formatge blau | 04069002 | | Formatges emmental, gruyère, sbrinz, bergkäse i appenzell, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos; en rodes normalitzades de valor franc a frontera, per a cada 100 kg nets superior a 401,85 euros o inferior o igual a 430,62 euros | 04069003 | | Formatges emmental, gruyère, sbrinz, bergkase i appenzell, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos; en rodes normalitzades de valor franc a frontera, per cada 100 kg nets superior a 430,62 euros | 04069004 | | Formatges emmental, gruyère, sbrinz, bergkase i appenzell, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos; en trossos envasats al buit o gas inert, amb crosta al menys per un costat, de pes net entre 1 kg i 5 kg, de valor franc a frontera per a cada 100 kg nets superior a 430,62 euros o inferior o igual a 459,39 euros | 04069005 | | Formatges emmental, gruyère, sbrinz, bergkase i appenzell, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos; en trossos envasats al buit o gas inert, amb crosta al menys per un costat, de pes net superior a 1 kg, de valor franc a bord per a cada 100 kg nets superior a 459,39 euros | 04069006 | | Formatges emmental, gruyère, sbrinz, bergkase i appenzell, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos; en trossos envasats al buit o gas inert, sense crosta, figurant en l'envàs la denominació, el contingut de greix, l'envasador i el país, de pes net inferior 450 g, de valor franc a frontera per a cada 100 kg nets superior a 499,67 euros | 04069007 | | Formatge emmental amb un contingut de greixos superior o igual al 45% en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos | 04069008 | | Formatges gruyère i sbrinz amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos | 04069009 | | Formatges bergkase i appenzell amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos | 04069011 | | Formatges destinats a una transformació, excepte formatge fresc sense madurar, formatge rallat o en pols, formatge fos o formatge blau | 04069012 | | Formatge emmental, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45% en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos | 04069013 | | Formatge emmental, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos. Fins al 31 de desembre de 1994: formatge emmental, excepte destinats a una transformació, ratllat o en pols | 04069014 | | Formatges gruyère i sbrinz, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos | 04069015 | | Formatges gruyère i sbrinz, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos. Fins al 31 de desembre de 1994: formatges gruyère i sbrinz, excepte destinats a una transformació, ratllat o en pols | 04069016 | | Formatges bergkase i appenzell, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos | 04069017 | | Formatges bergkäse i appenzell, excepte ratllat o en pols destinat a una transformació, amb un contingut de greixos superior o igual al 45 % en pes de matèria seca i una maduració superior o igual a 3 mesos | 04069018 | | Formatges friburguès, vacherin Mont d'Or i tête de moine, excepte destinats a una transformació | 04069019 | | Formatge de Glaris amb herbes (schabziger) fabricat amb llet descremada amb addició d'herbes finament mòltes, excepte destinats a una transformació | 04069021 | | Formatge cheddar, excepte destinat una transformació | 04069023 | | Formatge edam, excepte destinat a una transformació | 04069025 | | Formatge tilsit, excepte destinat a una transformació | 04069027 | | Formatge butterkäse, excepte destinat a una transformació | 04069029 | | Formatge kaixkaval, excepte destinat a una transformació | 04069031 | | Formatge feta d'ovella o búfala en salmorra o en odres de pell d'ovella o de cabra, excepte destinat a una transformació | 04069032 | | Formatge feta | 04069033 | | Formatge feta, excepte d'ovella o búfala en salmorra o en odres de pell d'ovella o de cabra i destinat a una transformació | 04069035 | | Formatge kefalotiri, excepte destinat a una transformació | 04069037 | | Formatge finlàndia suís, excepte destinat a una transformació | 04069039 | | Formatge jarlsberg, excepte destinat a una transformació | 04069050 | | Formatges d'ovella o búfala en salmorra o en odres de pell d'ovella o de cabra, excepte feta i destinats a una transformació | 04069061 | | Formatges de ratllar padà i parmigiano reggiano, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa inferior o igual al 47 % en pes, excepte destinats a una transformació | 04069063 | | Formatges fiore sard i pecorino amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa inferior o igual al 47 % en pes, excepte destinats a una transformació | 04069069 | | Formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa inferior o igual al 47 % en pes, excepte formatges de ratllar padà, parmigiano reggiano, fiore sard, pecorino i destinats a una transformació | 04069071 | | Formatge fresc madurat amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació | 04069073 | | Formatge provolone, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació | 04069074 | | Formatge maasdam, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació | 04069075 | | Formatges asiago, caciocavallo, montàsio i ragusà, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació | 04069076 | | Formatges danbo, fontal, fontina, fynbo, havarti, maribo i samso, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació | 04069077 | | Formatges danbo, fontal, fontina, fynbo, gouda, havarti, maribo i samsol, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació | 04069078 | | Formatge gouda amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinat a una transformació | 04069079 | | Formatges esrom, itàlic, kernhem, santnectari, saint-paulin, taleggio, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació | 04069081 | | Formatges cantal, cheshire, wensleydale, double gloucester, blarney, colby, monterey, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació | 04069082 | | Formatge camembert amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació | 04069083 | | Formatge ricotta salat, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinat a una transformació | 04069084 | | Formatge brie, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinat a una transformació | 04069085 | | Formatges kefalograviera i kasseri, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació | 04069086 | | Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 52 %, excepte destinats a una transformació | 04069087 | | Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 52 % en pes, però inferior o igual al 62 % (inclòs el maasdam), excepte destinats a una transformació | 04069088 | | Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 62 % en pes, però inferior o igual al 72 % (inclòs el maasdam), excepte destinats a una transformació | 04069089 | | Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 52 % en pes, però inferior o igual al 62 %, excepte destinats a una transformació. Fins al 31 de desembre de 2014: altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 47 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació | 04069091 | | Formatge fresc madurat amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 72 % en pes, excepte destinats a una transformació | 04069092 | | Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 62 % en pes, però inferior o igual al 72 %, excepte destinats a una transformació | 04069093 | | Formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes i un contingut d'aigua en la matèria no grassa superior al 72 % en pes, excepte formatge fresc madurat i destinats a una transformació | 04069097 | | Formatge fresc madurat, amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes, excepte destinats a una transformació | 04069099 | | Altres formatges amb un contingut de greix inferior o igual al 40 % en pes ncaa |
|