|
a) Cerca per codi TARIC
b) Cerca per a un terme
c) Navegar per la jerarquia TARIC
16 | | Preparacions de carn, peix, crustacis, mol·luscos o altres invertebrats aquàtics | 1602 | | Altres preparacions i conserves de carn, despulles, sang o insectes | 160210 | | Preparacions homogeneïtzades de carn, despulles, sang o insectes, excepte d'embotits i productes similars, i preparacions alimentàries a base d'aquests productes | 160220 | | Preparacions i conserves de fetge de qualsevol animal, excepte d'embotits i productes similars, i preparacions alimentàries a base d'aquests productes | 160231 | | Preparacions i conserves de carn o despulles de gall dindi, excepte d'embotits i productes similars, i preparacions alimentàries a base d'aquests productes | 160232 | | Preparacions i conserves de carn o despulles de gall o gallina, excepte d'embotits i productes similars, i preparacions alimentàries a base d'aquests productes | 160239 | | Preparacions i conserves de carn o despulles d'aviram de la partida 0105, excepte gall dindi, gall i gallina, embotits i productes similars, i preparacions alimentàries a base d'aquests productes. Fins al 31 de desembre de 1995: excepte gall dindi | 160241 | | Pernils i trossos de pernil de porcí preparats o conservats | 160242 | | Espatlles i trossos d'espatlles de porcí preparades o conservades | 160249 | | Preparacions i conserves de carn o despulles de porcí (incloses les mescles), excepte d'embotits i productes similars, i preparacions alimentàries a base d'aquests productes | 160250 | | Preparacions i conserves de carn o despulles de boví, excepte d'embotits i productes similars, i preparacions alimentàries a base d'aquests productes | 160290 | | Altres preparacions i conserves de carn o de despulles i preparacions de sang de qualsevol animal, ncaa, excepte preparacions i conserves de carn o despulles de boví o porcí, aviram de la partida 0105, fetge de qualsevol animal, preparacions homogeneïtzades, embotits i productes similars, i preparacions alimentàries a base d'aquests productes |
|