|
a) Cerca per codi TARIC
b) Cerca per a un terme
c) Navegar per la jerarquia TARIC
20 | | Preparacions d'hortalisses, fruits o altres parts de plantes | 2001 | | Hortalisses -fins i tot silvestres-, fruites, fruits i altres parts comestibles de plantes, preparats o conservats en vinagre o àcid acètic | 2002 | | Tomàquets preparats o conservats, excepte en vinagre o àcid acètic | 2003 | | Bolets i tòfones preparats o conservats, excepte en vinagre o àcid acètic | 2004 | | Altres hortalisses congelades -fins i tot silvestres- preparades o conservades, excepte en vinagre o àcid acètic, o de productes de la partida 2006. Fins al 31 de desembre de 1995: altres hortalisses preparades o conservades, excepte en vinagre o àcid acètic | 2005 | | Altres hortalisses -fins i tot silvestres- preparades o conservades, excepte en vinagre o àcid acètic i productes de la partida 2006. Fins al 31 de desembre de 1995: altres hortalisses preparades o conservades, excepte en vinagre o àcid acètic | 2006 | | Hortalisses -fins i tot silvestres-, fruites i altres fruits, les seves peles i altres parts de plantes, confitats amb sucre (candits, setinats o gebrats). Fins al 31 de desembre de 1995: només fruits, peles de fruites i altres parts de plantes confitats amb sucre (candits, setinats o gebrats) | 2007 | | Compotes, gelees, melmelades, purés i pastes de fruits, obtinguts per cocció -fins i tot ensucrats o edulcorats- | 2008 | | Fruits i altres parts comestibles de plantes preparats o conservats d'una altra manera -fins i tot ensucrats, edulcorats o amb alcohol- ncaa | 2009 | | Sucs de fruites i hortalisses (inclòs el most de raïm) -fins i tot silvestres- sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrats o edulcorats- |
|