|
a) Cerca per codi TARIC
b) Cerca per a un terme
c) Navegar per la jerarquia TARIC
33 | | Essències (olis essencials) i resinoides, i preparats de perfumeria, tocador o cosmètica | 3302 | | Mescles de substàncies odoríferes i mescles (incloses les dissolucions alcohòliques) a base d'una o diverses d'aquestes substàncies utilitzades com a matèries bàsiques per a les indústries, i les altres preparacions a base de substàncies odoríferes utilitzades per a l'elaboració de begudes | 330210 | | Mescles de substàncies odoríferes i mescles (incloses les dissolucions alcohòliques) a base d'una o diverses d'aquestes substàncies utilitzades per les indústries alimentàries o de begudes | 33021000 | | Mescles de substàncies odoríferes i mescles (incloses les dissolucions alcohòliques) a base d'una o diverses d'aquestes substàncies utilitzades per les indústries alimentàries o de begudes | 33021010 | | Preparats a base de substàncies odoríferes utilitzats per a l'elaboració de begudes de grau alcohòlic adquirit superior al 0,5% vol. | 33021021 | | Preparats a base de substàncies odoríferes utilitzats per a l'elaboració de begudes sense greixos de llet, sacarosa, isoglucosa, glucosa, midó o fècula o amb un contingut de greixos lactis inferior a l'1,5% en pes, de sacarosa o isoglucosa inferior al 5% en pes o de glucosa o midó o fècula inferior al 5% en pes | 33021029 | | Preparats a base de substàncies odoríferes utilitzats per a l'elaboració de begudes amb greixos de llet, sacarosa, isoglucosa, glucosa, midó o fècula, excepte amb un contingut de greixos lactis inferior a l'1,5% en pes, de sacarosa o isoglucosa inferior al 5% en pes o de glucosa o midó o fècula inferior al 5% en pes | 33021040 | | Mescles de substàncies odoríferes i mescles (incloses les dissolucions alcohòliques) a base d'una o diverses d'aquestes substàncies utilitzades com a matèries bàsiques per les indústries, excepte preparats a base de substàncies odoríferes utilitzats per a l'elaboració de begudes | 33021090 | | Mescles de substàncies odoríferes i mescles (incloses les dissolucions alcohòliques) a base d'una o diverses d'aquestes substàncies utilitzades per les indústries alimentàries |
|