Noms dels nadons. 2016

Marc i Martina van tornar a ser els noms més freqüents entre els nadons del 2016.

Entre els nens, el nom de Marc (832) va ser el més freqüent, seguit, en ordre decreixent, pels d'Àlex/Álex (656), Jan (562), Martí (557) i Hugo (553). El nom de nena més posat va ser Martina (702) i el van seguir els noms de Júlia/Julia (649), Laia (582), Lucía (573) i Maria/María (566).

Marc va ser també el nom de nen més habitual entre els nens de la majoria dels àmbits territorials, excepte a les Terres de l'Ebre, on va ser Pau, i a les Comarques Centrals i Alt Pirineu i Aran, on va ser Martí. Pel que fa als noms de nena, Martina va ser el més posat a l'Àmbit Metropolità, les Comarques Gironines i les Terres de l'Ebre; Júlia/Julia ho va ser entre les nenes nascudes a Ponent i l'Alt Pirineu-Aran; Ona va ser el més freqüent a les Comarques Centrals; Sofia/Sofía al Camp de Tarragona, i Noa i Paula van ser els més freqüents al Penedès.

L'Idescat presenta la informació relativa als noms dels nadons de mares residents a Catalunya, amb dades sobre la freqüència i la distribució territorial dels noms, durant un any concret.

La informació sobre els noms dels nadons prové de la butlleta estadística que han d'emplenar els progenitors en el moment d'inscriure el naixement del seu fill o filla, en el Registre civil.

Dades detallades

Noms dels nadons

Dades bàsiques

Anuari estadístic de Catalunya

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Menéame
  • Digg

Compartiu aquesta adreça: https://idescat.cat/n2755

Sou aquí: