Noms dels nadons (NOMS). 2015

10.10.2016

Marc i Martina van tornar a ser els noms més freqüents entre els nadons del 2015.

El nom de Marc va anar seguit, en ordre decreixent de freqüència, pels d'Àlex/Álex, Martí, Hugo i Biel; en les nenes van seguir a Martina els noms de Júlia/Julia, Laia, Lucía i Emma.

Per àmbits territorials, Marc va ser també el nom de nen més posat a tots els àmbits territorials, excepte a Ponent (on va ser Martí) i a l'Alt Pirineu i Aran (on va ser Jan). Pel que fa a les nenes, Martina va ser el nom més posat només a l'ambit Metropolità i al Camp de Tarragona; Júlia/Julia ho va ser entre les nenes nascudes a les Comarques Gironines, Terres de l'Ebre, Ponent i Comarques Centrals; i Maria/María va ser el més freqüent al Penedès.

L'Idescat presenta la informació relativa als noms dels nadons de mares residents a Catalunya. En aquesta base de dades es pot consultar la freqüència dels diferents noms dels nens i nenes durant un any concret, així com la seva distribució territorial.

La informació sobre els noms dels nadons prové de les dades de naixements, concretament de les declaracions que els progenitors han de fer en el moment de la inscripció d'un naixement en el Registre Civil, que obliga també a emplenar una butlleta estadística del fet.

Dades detallades

Noms dels nadons

Dades bàsiques

Anuari estadístic de Catalunya

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Menéame
  • Digg

Compartiu aquesta adreça: https://idescat.cat/n2452

Sou aquí: