Saltar al contingut principal

COVID-19

L'Idescat incorpora al seu web dades estadístiques sobre la COVID-19. La sèrie s'inicia el 24 de febrer de 2020, amb dades de Catalunya i d'Espanya, i s'actualitzarà cada dia. Es proporcionen les xifres diàries de nous casos confirmats, defuncions i altes hospitalàries, així com els totals acumulats.

El dia 30 de març s'han confirmat a Catalunya 2.616 nous positius de coronavirus i 262 defuncions, segons dades del Departament de Salut. Des de l'inici de l’epidèmia de COVID-19 s'han comptabilitzat un total de 18.773 casos, 1.672 defuncions i 4.966 altes hospitalàries.

La informació sobre la incidència de la COVID-19 prové de les dades de Catalunya publicades en el comunicat diari del Departament de Salut i de les dades d'Espanya publicades en el comunicat diari del Ministeri de Sanitat.

Els casos de coronavirus SARS-CoV-2 estan subestimats perquè no s'hi inclouen les persones que contrauen la malaltia però tenen símptomes lleus que passen quasi desapercebuts, ni tampoc aquelles persones amb símptomes que s'han posat en contacte amb els serveis sanitaris i que han seguit un tractament sense passar la prova diagnòstica concloent.