Saltar al contingut principal

Estadística de l'activitat hotelera. 05/2020

El nombre de pernoctacions en establiments hotelers disminueix un 99,5% interanual a Catalunya al maig del 2020, segons l'Enquesta d'ocupació hotelera. D'altra banda, el nombre de viatgers registrats en establiments hotelers decreix un 99,5% interanual.

Les dades mensuals segueixen sent provisionals des del gener del 1999 fins al desembre del 2010. Les dades conjunturals són definitives des del gener del 2011 fins a un any enrere a l'últim període publicat.

Segons l’Ordre SND/399/2020, del 9 de maig, des del dia 11 de maig els hotels i allotjaments turístics han anat obrint al públic amb certes restriccions, a mesura que els territoris on estan ubicats assolien almenys la fase 1 del pla per a la transició cap a la nova normalitat. A causa de l’escàs nombre d’establiments hotelers oberts al mes de maig, només s’ofereixen les dades globals per Catalunya. Les dades per marques turístiques i per categories d’hotel no es poden difondre, atès que no compleixen els criteris de qualitat suficient per ser publicats.