Saltar al contingut principal

Noms dels nadons. 2019

Marc (622) va ser, un any més, el nom de nadó més freqüent a Catalunya el 2019 i Júlia (516) va ser, per tercer any consecutiu, el nom més posat a les nenes. Pel que fa als nens, el nom de Marc va anar seguit, per primera vegada, pels noms de Leo (500), Àlex/Álex (461), Jan i Nil (456 cadascun d’ells). Pel que fa als noms de nena més freqüents, després de Júlia es van mantenir Martina (491), Emma (453), Lucía (426) i Ona (389).

Per àmbits del Pla territorial, Marc va ser el nom més posat a l'Àmbit metropolità, al Camp de Tarragona i a Ponent. Leo va ser el nom més posat al Penedès. Jan va ser el nom més posat a les Comarques Centrals i l'Alt Pirineu i Aran, Martí a les Comarques Gironines i Pau a les Terres de l'Ebre.

Júlia/Julia va ser el nom més freqüent de les nenes nascudes a les Comarques Gironines, les Terres de l'Ebre, l'Alt Pirineu i Aran i Ponent, on va compartir la primera posició amb Ona. Martina va ser el nom més posat a l'Àmbit metropolità i al Camp de Tarragona, Abril a les Comarques Centrals i Lucía al Penedès.