Saltar al contingut principal

L'Idescat davant l’emergència sanitària de la COVID-19

L'Idescat informa que l'activitat estadística interrompuda de forma temporal dilluns passat, 16 de març, a conseqüència de l'emergència sanitària de la COVID-19, es reprendrà tan aviat com les circumstàncies ho permetin.

Davant els moments excepcionals que estem vivint, ara mateix tots els recursos i mitjans de l'Idescat estan orientats a aconseguir que, de forma telemàtica, es puguin produir els resultats estadístics previstos en el Programa anual, i també, a prestar els serveis habituals a ciutadans, empreses i entitats. El Calendari de difusió de resultats estadístics, consultable al mateix web de l’Idescat, informarà puntualment del dia de difusió de cada estadística.

Aquesta situació també pot afectar la recollida de dades a través d'enquestes, que pot patir canvis, tant en les dates previstes de la recollida d'informació com en la publicació de resultats. Amb la voluntat de seguir oferint a la societat una informació de qualitat, demanem la col·laboració dels nostres informants, tant d'empreses com de llars.

L'Idescat és una estructura fonamental per garantir que la societat disposi de dades estadístiques fiables per conèixer l'evolució de la població, l'economia i la societat i, per tant, farem tot el possible perquè la informació estadística estigui disponible per a tothom en el mínim temps possible.

Demanem disculpes pels perjudicis que aquests retards puguin ocasionar i aprofitem l'ocasió per agrair als nostres informants, usuaris i, en general, a tota la societat la confiança que depositen en la nostra organització.