Saltar al contingut principal

COVID-19. Ampliació de resultats

L'Idescat incorpora al seu web una nova taula amb dades dels casos possibles de COVID-19 i de les defuncions confirmades o sospitoses, registrades en hospitals, residències, centres sociosanitaris i domicilis. La sèrie s'inicia el 15 d'abril de 2020 i s'actualitzarà cada dia.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 fins al 23 d'abril, hi ha hagut un total de 46.629 casos positius a Catalunya. Es tracta de casos confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid d'anticossos o PCR). D'altra banda, hi ha un total de 87.232 casos possibles d'infecció de coronavirus (persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a cas possible).

Del total de casos acumulats fins ara, han mort un total de 9.186 persones, entre les confirmades de COVID-19 i les sospitoses de COVID-19. D'aquestes, 5.396 han mort en centres hospitalaris, 2.621 en residències, 105 en centres sociosanitaris i 543 als domicilis. Els 521 casos restants són casos no classificables, per manca d’informació.

La informació sobre els casos confirmats i possibles a Catalunya de COVID-19 prové del comunicat diari del Departament de Salut. La informació sobre les defuncions prové de les empreses de serveis funeraris.

Aquesta informació complementa la taula de Casos confirmats de la COVID-19 que l'Idescat publica diàriament per a Catalunya i Espanya, amb una sèrie que s'inicia el 24 de febrer i que només inclou els casos, les defuncions i les altes de COVID-19 confirmats per una prova diagnòstica.