Saltar al contingut principal

Mapes de les seccions censals de Catalunya. 2018

L'Idescat, conjuntament amb l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), publica els límits territorials (geometria) de les seccions censals de Catalunya en els formats Shape i WMS, corresponents al Padró continu de població de l'any 2018 (data de referència 1 de gener).

Aquesta capa es pot visualitzar des de la pàgina de Codis territorials i d’entitats i des del visor cartogràfic de l’ICGC.

Aquesta nova actualització, juntament amb la del 2017, s’ha fet a escala 1:5.000. Les actualitzacions d’anys anteriors s’havien fet a escala 1:50.000.

A més, des de la pàgina de seccions censals i des del visor cartogràfic de l’ICGC es poden descarregar les capes corresponents al Padró continu de població 2002–2018.

Pel que fa als seccionats corresponents al Padró continu de població del 2019 i 2020, se'n poden consultar els llistats a la pàgina web de Codis territorials i d’entitats. L’Idescat, conjuntament amb l’ICGC, està treballant per poder oferir també per a aquests anys els límits territorials (geometria) de les seccions censals, i els publicarà al seu web un cop estiguin disponibles.