Saltar al contingut principal

Noms dels nadons. 2020

Marc (479) va ser, un any més, el nom de nadó més freqüent a Catalunya el 2020 i Júlia (467) va ser, per quart any consecutiu, el nom més posat a les nenes. Pel que fa als nens, el nom de Marc va anar seguit pel nom de Jan (451), que l’any anterior ocupava la quarta posició, seguit pel de Pol (433), Nil (432) i Leo (422). Pel que fa als noms de nenes més freqüents, després de Júlia, es van mantenir els noms d’Emma (443), Martina (441) i Mia (381), que va passar a ocupar la quarta posició per primera vegada per davant de Lucía (380).

Per àmbits del Pla territorial, Marc va ser el nom més posat a l'Àmbit Metropolità, Jan a les Comarques Gironines i Comarques Centrals, Pol al Camp de Tarragona i Ponent, Leo a les Terres de l'Ebre i el Penedès, i Martí a l'Alt Pirineu i Aran.

Júlia/Julia va ser el nom més freqüent de les nenes nascudes l'any 2020 a les Comarques Gironines, Alt Pirineu i Aran i Ponent. Emma va ser el nom més posat a l'Àmbit Metropolità i a les Terres de l'Ebre, Martina al Camp de Tarragona i Ona al Penedès. Finalment, per primera vegada, Arlet va ser el nom més posat a les Comarques Centrals.